Fengye College Center
خانه / مهاجرت / 5 دلیل اصلی رد تقاضای ویزای توریستی کانادا کدامند؟

5 دلیل اصلی رد تقاضای ویزای توریستی کانادا کدامند؟

معصومه علی‌محمدی

اداره مهاجرت کانادا اخیراً درخواست‌های ویزای توریستی و دانشجویی ایرانی‌ها را با سخت‌گیری‌های بیشتری نسبت به گذشته پاسخ‌گو است. درصد رد تقاضا به میزان قابل‌توجهی رو به افزایش است. ویزای اقامت موقت و یا ویزای توریستی (TRV) یک سند رسمی در پاسپورت متقاضی و نشان‌دهنده این است که وی دارای شرایط لازم برای ورود به کانادا به‌عنوان یک توریست، دانشجو و یا نیروی کار است.
دولت کانادا، شهروندان برخی از کشورها را جهت مهاجرت به کانادا ملزم به اخذ ویزای اقامت موقت قبل از ورود به کانادا می‌نماید.

 

Elite College
Aviron

 

پنج دلیل اصلی رد تقاضای ویزای توریستی

  1. عدم آگاهی متقاضی به قوانین و روش بررسی درخواست ویزا توسط افسران مهاجرت

میزان رد تقاضای ویزای «اقامت موقت» کانادا برای تمامی متقاضیان از کشورهای مختلف بر اساس آمار ارائه شده توسط اداره مهاجرت و شهروندی کانادا رو به افزایش است. با توجه به گزارش اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا، هم‌اکنون به‌طور متوسط از هر چهار درخواست ویزای توریستی تنها یک درخواست پذیرفته می‌شود.

درصد رد تقاضای ویزای توریستی و تحصیلی متقاضیان ایرانی در مقایسه با متقاضیان دیگر کشورها در ماه اخیر بسیار بالاتر بوده است.

افرادی که دارای ویزای توریستی هستند شهروند و یا مهاجر کانادا محسوب نمی‌شوند اما ممکن است به‌طور قانونی به‌منظور گذراندن تعطیلات، دیدار با افراد خانواده و یا جلسات تجاری وارد کانادا شوند. دارندگان ویزای ویزیت حداکثر شش ماه بدون داشتن اجازه کار و تحصیل می‌توانند اقامت داشته باشند. اجازه اقامت طولانی‌تر و یا تحصیل برای دوره‌های طولانی‌تر از شش ماه مستلزم اخذ مجوز هست.

اصلی‌ترین سؤالی که افسران مهاجرت هنگام بررسی چنین درخواستی دارند این است:
آیا این فرد بعد از به پایان رسیدن دوره مجاز اقامت موقت به کشور خود باز خواهد گشت؟

مدارکی که متقاضی به هنگام درخواست تقاضای خود ارائه می‌دهد می‌بایست وابستگی‌های وی را برای اثبات برگشت بعد از سپری شدن مدت مجاز اقامت موقت تائید کند.

بدیهی است مدارک دیگری نیز برای واجد شرایط شدن دریافت ویزای موقت لازم است که تمکن مالی قوی و دعوت‌نامه از مهم‌ترین آنها محسوب می‌گردند.

  1. ناقص یا ضعیف بودن مدارک ارسالی متقاضی

مدارک موردنیاز برای درخواست ویزای توریستی و یا دانشجویی برای تمامی متقاضیان یکسان نیست و هر متقاضی با لیست مدارک متفاوتی متناسب با شرایط خود روبرو است. در بسیاری مواقع نباید تنها به لیست مدارک اداره مهاجرت بسنده کرد.

در اغلب موارد تنها ارسال مدارک موجود در چک‌لیست اداره مهاجرت کافی نخواهد بود و ممکن است برای اثبات بازگشت شما به کشور خود بعد از اتمام زمان ویزای موقت، کافی نباشند. به‌طورکلی، همیشه ارائه مدارک و شواهد بیشتر برای پشتیبانی این واقعیت که به کشور خود بر خواهید گشت و به‌هیچ‌وجه قصد اقامت غیرقانونی ندارید می‌تواند در جهت اخذ پاسخ مثبت کمک کند.

  1. ضعف در ارائه شواهد و مدارک کافی از وابستگی‌های متقاضی به کشور محل اقامت

بسیاری از متقاضیان ویزای توریستی، ارائه مدارک و شواهدی که ثابت کند آنها بعد از اتمام زمان ویزایشان به کشور با خواهند گشت را نظر نمی‌گیرند.

ارائه مدارکی از قبیل اسناد مالکیت و یا داشتن کسب و کار و یا اشتغال دائم و انتظار بازگشت مجدد به کار ازجمله مدارک مهمی هستند که می‌توانند درصد میزان وابستگی و امکان بازگشت متقاضی را به کشورش تعیین کنند.

  1. ناقص بودن دعوت‌نامه که به موجب آن متقاضی درخواست ویزا کرده می‌کند

علاوه بر ارائه دلایل درخواست ویزیت متقاضی موظف به دادن جزییات لازم درزمینهٔ محل اقامت و چگونگی تأمین هزینه‌های خود در کانادا هست بنابراین اعلام دعوت‌کننده در نامه دعوت مبنی بر سکونت با وی در طی دوره اقامتتان بسیار بااهمیت و ارزشمند است در غیر این صورت ارائه رسید پرداخت هزینه هتل در طی دوره اعلام شده اقامتتان همراه با درخواست الزامی است.

  1. ارائه اطلاعات نادرست و یا متناقض

بسیاری از افراد به علت بی‌توجهی به حساسیت تکمیل فرم‌های درخواست ویزا اطلاعات دقیق و کامل خود را در فرم‌ها وارد نمی‌کنند و یا اطلاعات نادرست وارد می‌کنند. مغایرت اطلاعات باعث رد تقاضای متقاضی خواهد شد و درصورتی‌که افسر مهاجرت به اطلاعات و یا مدارک جعلی اطمینان پیدا کند می‌تواند تا 5 سال حق درخواست مجدد را از متقاضی سلب نماید.

دعوت‌نامه می‌بایست تمام اطلاعات دعوت‌کننده و دعوت‌شده را داشته باشد و توسط دعوت‌کننده امضا شده باشد.

بنابراین تا زمانی که مدارک ارائه شده توسط شما بتوانند سه اصل زیر را برآورد کنند می‌توانید مطمئن شوید که فایل درخواستتان کامل است:

  • مدارکی که ثابت خواهد کرد که شما بعد از اتمام زمان ویزای توریستی به کشور خود باز خواهید گشت.
  • ارائه مدارک مالی قوی که توانایی تأمین هزینه‌های سفر و اقامت موقت خود و خانواده را تضمین کند.
  • ارائه مدارکی که ثابت کند که شما قصد ندارید کار کنید و یا به‌صورت غیرمجاز در کانادا بمانید.
  • دعوت‌نامه کامل رسمی
  • ارائه اطلاعات دقیق و کامل در فرم درخواست

 

این صفحه توسط موسسه مهاجرتی آی.سی.پی ICP Immigration حمایت شده است

 

تماس با نویسنده: معصومه علی‌محمدی، مشاور رسمی مهاجرت. با او می‌توانید از طریق ایمیل info@icpimmigration.com و وب‌سایت www.icpimmigration.com در تماس باشید.

نویسنده: هفته

مطلب پیشنهادی:

مهاجرت به کانادا

امتیاز شما برای اکسپرس انتری کافی نیست؟ با یک روش ساده‌تر برای اقامت کانادا اقدام کنید

در سال جاری، حداقل امتیاز مورد نیاز برای دریافت دعوتنامه از طریق سیستم اکسپرس انتری، از 438 به 470 رسیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رفتن به نوارابزار