21اکتبر2018

25 تیر 1394 نوشته شده توسط 

آغاز دوباره برنامه مهاجرتِ کارآفرینی در بی.سی


P9.BC-flag
 تهیه شده توسط معصومه علی‌محمدی 

پذیرش پرونده برای مهاجرت به روش کارآفرینی،‌ در استان بریتیش کلمبیا، که شهر معروف و پرطرفدار ونکوور در آن واقع شده، از چند روز پیش (۱۱ تیر ۱۳۹۴) با قوانین و شیوه جدید،‌ دوباره شروع شد. مسئولان مهاجرت استان بریتیش کلمبیا حدود ۳ ماه پیش تصمیم گرفتند این برنامه مهاحرتی را مورد بررسی قرار دهند زیرا به دلیل بهینه نبودن روش قبلی سرعت رسیدگی به پرونده‌ها بسیار کند بود و از ۲ تا ۴ سال طول می‌کشید. نتیحتاً این برنامه مهاجرتی برای مدت تقریباً سه ماه بسته شد و مسئولان اعلام کردند تا اوایل تیر ماه، روش جدید کارآفرینی این استان را اعلام خواهند کرد و چند روز پیش به این عهد وفا کردند.
از مهمترین اهداف روش جدید کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا که به صورت ۲ مرحله‌ای انجام می‌شود، سرعت بخشیدن به بررسی پرونده‌ها، هدفمند کردن سرمایه‌گذاری‌های خارجی و تشویق متقاضیان به سرمایه‌گذاری در شهرهای غیر مرکزی این استان است.
کلیه درخواست‌های متقاضیان واجد شرایط در مرحله اول به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.
به منظور کنترل در تعداد، سهمیه حداکثر 200 درخواست در ماه برای پذیرش تعیین شده است و متقاضیانی که موفق به اخذ امتیازات بالاتری در ماتریس امتیازبندی استان می‌گردند از الویت گزینش بهره‌مند خواهند شد.
متقاضیانی که مورد گزینش قرار می‌گیرند دعوتنامه شروع مرحله دوم را دریافت و در طی مدت کوتاهی موفق به اخذ مجوز کار ،جهت ورود به کانادا به منظور ایجاد کسب و کار در استان و سپس با اثبات مدیریت تمام وقت خود در کسب و کار ایجاد شده نهایتاً قادر به اخذ اقامت دائم خواهند شد.
به طور کلی صاحبین مشاغلی که علاقه‌مند به ایجاد کسب و کار در این استان و دارای شرایط زیر هستند می‌توانند از طریق این برنامه مهاجرتی درخواست مهاجرت و اقامت دائم نمایند
• دارایی خالص اعم از منقول و غیر منقول به میزان حداقل 600هزار دلار کانادایی
• آمادگی برای سرمایه‌گذاری به میزان حداقل 200هزار کانادایی به منظور ایجاد و یا خرید یک واحد تجاری موجود در این استان
• داشتن بیش از ۳ سال سابقه مدیریت کسب و کار در ۱۰ سال گذشته
• کسب حدنصاب امتیاز در سیستم ارزیابی جدید اداره مهاجرت استان بریتیش کلمبیا
• تعهد اقامت در استان و مدیریت تمام وقت کسب و کار ایجاد شده
• استخدام حداقل یک شهروند کانادایی و یا فرد مقیم
در صورت گزینش، متقاضی 4 ماه فرصت خواهد داشت تا نسبت به تکمیل پرونده و ارسال آن اقدام و پس از ورود به کانادا مدت 20 ماه فرصت خواهد داشت تا نسبت به ایجاد و یا خرید کسب و کار اقدام نماید. در صورت رعایت محدوده‌های زمانی مقرر شده، متقاضی و همراهان وی موفق به درخواست و نهایتاً اخذ اقامت دائم کانادا خواهند شد. / پایان خبر


گرازش یازدهمین دوره گزینش ورود سریع متخصصین فدرال
روز 26 ژوئن 2015 یازدهمین دوره گزینش ورود سریع انجام و برای مجموع 1575 متقاضی درخواست مهاجرت از طریق این برنامه، دعوتنامه آغاز مرحله اخذ اقامت دائم ارسال شد. در این دوره حداقل امتیاز در میان منتخبین 469 بود.
این نشانگر این واقعیت است که متخصصین خارجی که قادر به کسب حداکثر امتیازات مربوط به سن، تحصیلات، سابقه کاری هستند و همچنین تسلط کامل به حداقل یکی از زبانهای رسمی کانادا را دارند شانس بالایی خواهند داشت تا در سیستم ورود سریع بدون نیاز به پیشنهاد کار به علت امتیازات بالا مورد گزینش قرار گیرند.

لطفاً سؤالات خود را به آدرس ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال کنید. ما در شماره‌های آینده مجله هفته به سؤالات شما پاسخ خواهیم داد.
این صفحه توسط موسسه مهاجرتی آی.سی.پی ICP Immigration حمایت‌شده است.
www.icpimmigration.com